Som behandler tilbyder jeg Access BARS

​Lider du af f.eks angst, stress, søvnproblemer, tankemylder, uro, autisme ADHD eller dårlig hukommelse?

Har du svært ved at sætte ord på dine problmeer, eller er du ikke klar til at tale om dine udfordringer, så er en Access BARS-behandling med stor sandsynlighed det rigtige for dig. Med Access BARS, behøver du ikke fortælle, eller snakke. Det er en af de få behandlingsformer hvor du ikke behøver deltage aktivt. Du ligger bare og tager imod behandlingen og tingene sker automatisk. Derfor er denne behandling også særlig godt egnet til børn og folk med generthed og autisme.

Jeg sætter en ære i at give dig en professionel behandling i rolige og hyggelige omgivelser og fortæller dig hvad der skal ske inden behandlingen, så du ved hvad der skal foregå. Du vælger selv om du vil have ro, eller lidt stille musik under behandlingen.

 Alle er velkommen, ingen problemer er for små, for store eller forkerte. Mine klienter kommer både for at få behandlet alvorlige problemer, for velværet skyld eller bare for at prøve Access BARS.

Jeg er selv meget sensitiv og mærker derfor let din energi og dit behov. Overordnet set behandler jeg med et formål om at give dig større livsglæde, fornyet energi, indre ro samt mentalt overskud. 

Mærk en virkelig afslappende og effektiv behandling.

Access Bars er en meget effektiv form for alternativ behandling, der blev opdaget i USA for mere end 20 år siden. Behandling med Access BARS hjælper på mange områder, herunder:

 • ​Stress
 • Angst
 • Depression
 • Lavt selvværd
 • Tankemylder
 • Uro
 • Dårlig nattesøvn
 • ​OCD
 • ADD og ADHD
 • Autisme
 • Asperger
 • Dårlig hukommelse
 • Koncentrationsbesvær
 • Og meget mere…​

​Behandlingen udføres således: Du ligger behageligt på en briks i et hyggeligt rum, med levende lys og afslappet musik. Der er varme i briksen, så du rigtig kan slappe af og tage imod behandlingen. Ved en let berøring af 32 punkter på hovedet, stimuleres positiv energisk forandring i hjernen og kroppen, samtidig med den frigør tyngende oplevelser, følelser og tanker.

Overbevisninger der ligger lagret i dig, frigives og der skabes større lethed og bevidsthed omkring alle områder af livet som f.eks. kontrol, sorg og glæde, økonomi, venlighed, fred og ro samt seksualitet osv.

​Seneste forskning viser at denne form for healing/BARS øger hjernekapaciteten og reducerer din stress med over 80 procent. BARS er i øvrigt en af de få terapeutiske behandlinger hvor du ikke selv behøver at være aktiv i, for at opnå forandring.

​​Dine hjernebølger falder i tempo og du kommer helt ned i kroppen og får tømt din mentale rygsæk. Hele dit lymfesystem bliver aktiveret under behandlingen, dit immunforsvar bliver derfor styrket. En utroligt afslappende behandling, der giver fornyet energi, velvære og mange andre positive ting.​​

​Kontakt mig for at høre nærmere

Jeg har stor erfaring som alternativ behandler og har gennem tiden både behandlet ældre, demente for at være aggressive og depressive, teenagere for lavt selvværd, mænd og kvinder for stress og angst, børn og voksne for spiseforstyrrelser og depressioner, samt incest-ofre og folk der er selvmordstruet, med at komme videre. Du er altid velkommen til at kontakte mig for flere informationer eller booke en tid.

​​Jeg kan kontaktes på mobil: 21 56 48 13 - SMS eller opkald (vigtigt: Venligst læg besked på tlf.-svarer. Jeg kan ikke tage den, hvis jeg er ved at behandle).


Behandlinger udføres efter aftale og du kan booke tid ovenfor på siden her.

Følg desuden gerne med på min Facebook side "Witt Wellness" for at læse mere om denne og andre behandlinger.

Giv dig selv glæden og få forbedret søvn, indre ro og det mentale overskud tilbage, ved at modtage den unikke og effektive Access BARS.

Klienternes udtalelser

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja. Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu? - Se mine Google anmeldelser nedenfor

"Ultimativt den bedste"

Jeg har indtil videre haft 3 kropsterapi behandlinger hos Anja med en uges mellemrum.
Jeg har prøvet RIGTIG MANGE former for massager mv. og er en person der bruger penge hver måned på massage og velvære for at gøre noget godt for min krop. (...)

Familien Groenvaldt

"Anja er super dygtig og professionel"

Jeg har i mange år døjet med dødsangst og stresset perioder uden at kunne finde et middel for dette. Efter jeg har startet BARS behandlingerne hos Anja, har dette ikke været et problem for mig længere. Anja er super dygtig og professionel. Hun får min varmeste anbefaling. (...)

Yasmin Aller Hannibal

"Tryg og i gode hænder"

Jeg har været hos Anja (Witt-Wellness) flere gange og fået både Access Bars-behandlinger og Totum elevbehandlinger. Jeg har altid følt mig meget tryg og i gode hænder hos Anja. Hun er meget professionel og grundig samt virkelig empatisk. Hun har altid sendt mig afsted med en WOW-oplevelse. (...)

Marianne Wamberg

CVR: 21602094​

Gladsaxe Møllevej 44, 1. tv.

2860 Søborg​

​Telefon: 21 56 48 13

E-mail: anja@witt-wellness.dk