Som healer tilbyder jeg behandling som Access BARS

​Lider du af f.eks angst, stress, tankemylder, uro, autisme eller dårlig hukommelse? Så er en Access BARS-behandling med stor sandsynlighed det rigtige for dig. Jeg sætter en ære i at give dig en professionel behandling i rolige og hyggelige omgivelser. Jeg har mange klienter fra Vallensbæk, Greve og Glostrup, men også mange klienter kommer langvejsfra og alle er velkommen. Ingen problemer er for små, for store eller forkerte. Mine klienter kommer både for at få behandlet alvorlige problemer, for velværet skyld eller bare for at prøve healing.

Jeg er selv meget sensitiv og mærker derfor let din energi og dit behov. Overordnet set behandler jeg med et formål om at give dig større livsglæde, fornyet energi, indre ro samt mentalt overskud. 

Mærk en virkelig afslappende og effektiv behandling, når jeg healer

Access Bars er en meget effektiv form for healing, der blev opdaget i USA for mere end 20 år siden. Healing med Access BARS hjælper på mange områder, herunder:

 • ​Stress
 • Angst
 • Depression
 • Lavt selvværd
 • Tankemylder
 • Uro
 • Dårlig nattesøvn
 • ​OCD
 • ADD og ADHD
 • Autisme
 • Asperger
 • Dårlig hukommelse
 • Koncentrationsbesvær
 • Og meget mere…​

​Healer behandlingen udføres således: Du ligger behageligt på en briks i et hyggeligt rum, med levende lys og afslappet musik. Der er varme i briksen, så du rigtig kan slappe af og tage imod behandlingen. Ved en let berøring af 32 punkter på hovedet, stimuleres positiv energisk forandring i hjernen og kroppen, samtidig med den frigør tyngende oplevelser, følelser og tanker.

Overbevisninger der ligger lagret i dig, frigives og der skabes større lethed og bevidsthed omkring alle områder af livet som f.eks. kontrol, sorg og glæde, økonomi, venlighed, fred og ro samt seksualitet osv.

​Seneste forskning viser at denne form for healing/BARS øger hjernekapaciteten og reducerer din stress med over 80 procent. BARS er i øvrigt en af de få terapeutiske behandlinger hvor du ikke selv behøver at være aktiv i, for at opnå forandring.

​​Dine hjernebølger falder i tempo og du kommer helt ned i kroppen og får tømt din mentale rygsæk. Hele dit lymfesystem bliver aktiveret under healingen, dit immunforsvar bliver derfor styrket. En utroligt afslappende healer behandling, der giver fornyet energi, velvære og mange andre positive ting.​​

Priser på healing

Access Bars-healing 60 min.: 595 kr.
Access Bars-healing, 3 x behandlinger á 60 min.: 1.500 kr

​Kontakt mig for at høre nærmere

Jeg har stor erfaring som healer og har gennem tiden både behandlet ældre, demente for at være aggressive og depressive, teenagere for lavt selvværd, mænd og kvinder for stress og angst, børn og voksne for spiseforstyrrelser og depressioner, samt incest-ofre og folk der er selvmordstruet, med at komme videre. Du er altid velkommen til at kontakte mig for flere informationer eller booke en tid.

​​Jeg kan kontaktes på mobil: 21 56 48 13 - SMS eller opkald (vigtigt: Venligst læg besked på tlf.-svarer. Jeg kan ikke tage den, hvis jeg er ved at heale).


Behandlinger udføres fra kl. 14:00 til 19:00 på hverdage og weekend efter aftale.

Følg desuden gerne med på min Facebookside Access BARS ved Anja Witt for at læse mere om healing og andre behandlinger.

Giv dig selv glæden ved at prøve denne healing, og få livsglæden og det mentale overskud tilbage, ved at modtage den unikke og effektive BARS.

Det siger mine kunder

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja.

Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu?

Jeg har mange tilfredse kunder og flere anmeldelser fra dem