Aroma Touch Terapi

Også kaldet Aroma Terapi-massage, er en virkelig afslappende behandling der foregår liggende på maven, på en briks med let varme i.

De æteriske olier påføres langs rygsøjlen og bliver blidt masseret ind på ryggen, under fødder og i håndfladerne. Med en afslappende musik i stearinlysets skær i det hyggelige behandlerrum, kommer du helt ned i gear og får fornyet energi og velvære på en helt anden måde…

Formålet med Aromaterapi, er at fremme fysisk- og følelsesmæssig velvære. De æteriske olier har særegne terapeutiske egenskaber, som kan bruges for at forbedre helbredet og forebygge sygdomme.​

Kombinationen af de æteriske oliers fysiske og psykiske virkninger giver en god synergi der fremmer et godt helbred.


Når olierne påføres, optages de gennem huden og når ind i blodet hvor de føres rundt i kroppen og udøver deres helende virkning på væv og organer.

De æteriske olier påvirker også kroppen, ved inhalering. Når dampene fra olierne kommer ind i næsen, trækkes de ned i lungerne og bliver så optaget i blodet. Aromaterapi er brug af æteriske olier i holistiske behandlinger. Behandlingen er holistisk, da den tager udgangspunkt i hele personen.​​

Klienternes udtalelser

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja. Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu? - Se mine Google anmeldelser nedenfor

"Ultimativt den bedste"

Jeg har indtil videre haft 3 kropsterapi behandlinger hos Anja med en uges mellemrum.
Jeg har prøvet RIGTIG MANGE former for massager mv. og er en person der bruger penge hver måned på massage og velvære for at gøre noget godt for min krop. (...)

Familien Groenvaldt

"Anja er super dygtig og professionel"

Jeg har i mange år døjet med dødsangst og stresset perioder uden at kunne finde et middel for dette. Efter jeg har startet BARS behandlingerne hos Anja, har dette ikke været et problem for mig længere. Anja er super dygtig og professionel. Hun får min varmeste anbefaling. (...)

Yasmin Aller Hannibal

"Tryg og i gode hænder"

Jeg har været hos Anja (Witt-Wellness) flere gange og fået både Access Bars-behandlinger og Totum elevbehandlinger. Jeg har altid følt mig meget tryg og i gode hænder hos Anja. Hun er meget professionel og grundig samt virkelig empatisk. Hun har altid sendt mig afsted med en WOW-oplevelse. (...)

Marianne Wamberg