Infrarødt varmetæppe kan virkelig gøre en forskel for din krop og din energi!

Det er nu blevet muligt at leje mine infrarøde varmetæpper med hjem på ugebasis.

Fordelen ved dette er at du får prøvet af om det er noget for dig at eje sådan et tæppe, da prisen på et sådan ligger på 3500,- til 5500,- Det er mange penge, hvis du ikke får det brugt og så ligger det og tager plads i skabet også.

De fleste bruger tæppet i en periode og så ligger det bare og fylder

Prisen på leje for 1 uge er kr. 500,- for 2 uger kr. 850,- Lejen betales forud, når tæppet afhentes i klinikken.

​​

Hvad er infrarødt varmetæppe godt for?

Listen er lang men bl.a. så reducerer den muskelsmerter, spændinger, inflammation, (betændelse), smerter ved fibromyalgi, gigt- og ledsmerter. Afhjælper uren hud og cellulitis (appelsinhud) Øger blodcirkulationen og stofskiftet (dermed stiger kroppens forbrænding) og det bliver lettere f.eks. at tabe sig.

De Infrarøde stråler trænger dybt ind i kroppen øger kroppens stofskifte og får den til at svede . Når fedt og affaldsstoffer bliver varmet op, bliver det mere flydende og således kan man på blot 30 minutter i det infrarøde varmetæppe tabe 350 kalorier. Det er derfor det er vigtigt at drikke rigeligt vand inden og efter brug af saunaen. Huden bliver renere da porerne også renses og appelsinhuden mindskes. Og så mindsker det stress og giver energi.

Et infrarødt tæppe udsender elektromagnetiske bølger og stråler, som skaber vibrationer og dybdevarme i din krop – bølgerne er ikke farlige og forårsager ingen skader indeni såvel som uden på din krop eller hud.

​​

Infrarød varme øger blodgennemstrømningen i kroppen, hvorved muskler og led får tilført mere ilt og næringsstoffer. Det speeder restitutionsperioden op, så du bl.a. kommer dig hurtigere efter at have brugt dine muskler.

​​

Da infrarød sauna bidrager til en øget blodcirkulation, som hjælper kroppen til en bedre afgiftning og dermed har en positiv effekt på tilstoppede porer og andre urenheder i huden, er det en fordel for huden med det infrarøde varmetæppe.

Når du sveder udskiller du – foruden vand og salte – også en række giftstoffer. Hver dag bliver vi påvirket af både indre og ydre faktorer, der kan ophobe giftstoffer som pesticider, kviksølv, bly m.v. i kroppen.

Tænk bare på, hvad du dagligt udsættes for af:

luftforurening

UV-stråling

parabener

parfume

tilsætningsstoffer

medicinrester

ftalater osv.

Jo flere uhensigtsmæssige affaldsstoffer kroppen slås med, jo dårligere fungerer kroppens andre processer – dvs. de processer, der skal hjælpe os til at optage de gode næringsstoffer og sikre os et liv med energi og overskud.

Men når menneskekroppen sveder, så hjælper den kroppen til en udskillelse af netop de ophobede gift- og affaldsstoffer – og det er uagtet, om sveden opstår på baggrund af hård fysisk træning eller et ophold i infrarødt varmetæppe. Derfor kan regelmæssige behandlinger i det infrarøde varmetæppe sikre dig en fortsat hjælp til udrenselsesprocessen, bl.a. hvis du af helbredsmæssige årsager, har svært ved at motionere.

Ønsker du at leje det infrarøde varmetæppe, kan du enten sige det når du kommer til behandling, eller kontakte mig på SMS, på telefon 21 56 48 13.

Sommetider er varmetæppet udlejet, i så fald kan du komme på ventelisten og det vil gå efter tur. Du vil her få en dato hvor tæppet skal afhentes på, samt en afleveringsdato.

Klienternes udtalelser

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja. Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu? - Se mine Google anmeldelser nedenfor

"Ultimativt den bedste"

Jeg har indtil videre haft 3 kropsterapi behandlinger hos Anja med en uges mellemrum.
Jeg har prøvet RIGTIG MANGE former for massager mv. og er en person der bruger penge hver måned på massage og velvære for at gøre noget godt for min krop. (...)

Familien Groenvaldt

"Anja er super dygtig og professionel"

Jeg har i mange år døjet med dødsangst og stresset perioder uden at kunne finde et middel for dette. Efter jeg har startet BARS behandlingerne hos Anja, har dette ikke været et problem for mig længere. Anja er super dygtig og professionel. Hun får min varmeste anbefaling. (...)

Yasmin Aller Hannibal

"Tryg og i gode hænder"

Jeg har været hos Anja (Witt-Wellness) flere gange og fået både Access Bars-behandlinger og Totum elevbehandlinger. Jeg har altid følt mig meget tryg og i gode hænder hos Anja. Hun er meget professionel og grundig samt virkelig empatisk. Hun har altid sendt mig afsted med en WOW-oplevelse. (...)

Marianne Wamberg

CVR: 21602094​

Gladsaxe Møllevej 44, 1. tv.

2860 Søborg​

​Telefon: 21 56 48 13

E-mail: anja@witt-wellness.dk