Kropterapeutisk behandling

Jeg er uddannet Totum kropsterapeut.

Hvad er kropsterapi…

Hvad gør kropsterapi så forskelligt fra andre former for behandlinger?

Kropsterapi tager udgangspunkt i hele kroppen... både det fysiske og det psykiske.

Kropsterapien behandler og kigger på det hele menneske – dvs. både krop, sind, tanker og følelser. Om du døjer med smerter/spændinger i kroppen, eller har psykiske udfordringer, som angst, sorg, lavt selvværd, m.m.


​For dig som godt kan lide massage, så vil du efter en kropsterapi-behandling føle dig godt gennemarbejdet som du måske kender fra sportsmassage og lign.

Om det er smerter og blokeringer, som f.eks. hovedpine, rygsmerter, eller sågar fordøjelsesproblemer, kan kropsterapi gøre en væsentlig forskel fordi man ikke bare symptombehandler, men man kan finde ind til årsagen. Ofte hænger smerterne sammen med noget psykisk.

Kropsterapien arbejder ud fra at se på det fysiologiske samt anatomiske i kroppen. Men også Meridiansystemet, er et koncept der bruges. Et koncept der stammer fra den gamle kinesiske medicin, der beskriver de baner der løber gennem vores krop, som livsenergi, kaldet Meridianbaner. Hver meridianbane løber igennem og rundt om vores organer. Ved hvert organ, er en bestemt følelse og energi fastlåst.

​Hvordan foregår kropsterapi…

Kropsterapien foregår på briksen, iført undertøj, liggende under et tæppe. (overdel er valgfrit)

I kropsterapien kan der indgå triggerpunkt-massage, forskellige øvelser, med f.eks. spænd eller stræk, samt pulserende massage, samt samtale.

Kan jeg blive træt efter kropsterapien…

Alt efter om du har kørt dig selv hårdt og har brug for hvile eller om du har holdt din livsglæde eller dig selv nede, kan du reagere, med træthed, eller blive høj og få masser af energi, efter en behandling hos en kropsterapeut.

Kan kropsterapi kombineres med andre behandlingsformer…

Du kan med fordel kombinere Kropsterapi med andre behandlingsformer. Også min Acces BARS behandling, kan anbefales at lægges ind, enten samme dag, eller ved hver 2. eller hver 3. gang du skal have behandling. Access BARS behandlingen giver indre ro, overskud og styrker dit immunforsvar, øger koncentration samt forbedrer din nattesøvn.

Hvor ofte bør jeg få kropsterapi…

For det bedste resultat af kropsterapien, anbefaler jeg at få behandling ca. hver 7. - til hver 14. dag, alt efter hvor plaget du er af hhv. smerter eller psykiske udfordringer. Ved psykiske udfordringer vil min Access BARS behandling, også være effektiv at kombinere med kropsterapien.

Ved yderligere spørgsmål til kropsterapi…

Fik du ikke svar på det hele omkring kropsterapien, er du altid velkommen til at tage kontakt til mig på telefon 21 56 48 13.​

CHI-maskine​

CHI-maskine kan tilvælges med stor fordel. Første gang er gratis - efterfølgende koster det kr. 80,- at tilvælge Chi-maskinen. Læs herunder om den unikke Behandling!

Den originale Chi Maskine "Sun Ancon" giver dig velvære og holder dig smidig og fri for spændinger.
Du ligger på ryggen og slapper af i 15 min, mens den svinger dine ben fra side til side, så du blidt får masseret din ryg og dine indre organer.


Chi Energi Maskinen løsner hele ryggen, så du får udskilt eventuelle giftstoffer og kroppen bliver opladet med ny energi.

De fleste mennesker oplever en dyb følelse af afslapning under Chimaskine massagen og en behagelig samt opkvikkende følelse efter massagen. Ryggens nervesystems indflydelse på din sundhed

Rygsøjlen og nervesystemet spiller en central rolle i vores sundhed og velvære. Chi Maskinen efterligner naturlige bevægelser og hjælper med at reducere trykket på ryghvirvlerne og øge iltoptagelsen. Med 80% af vores kroniske lidelser relateret til problemer i ryggen, kan denne maskine være nøglen til en bedre sundhed og velvære. Ved at gøre Sun Ancon Chi Maskinen til en del af din daglige rutine, vil du opleve en lang række positive forandringer i dit liv.


80% af vores kroniske lidelser hænger sammen med problemer i ryggen.


Typiske kropslige reaktioner, ved spændinger i ryggen eller det autonome nervesystem

  • Hovedpine
  • Mangel på appetit
  • Urolig mave
  • Søvnløshed
  • Ømhed i ryggen
  • Problemer når man skal stå op i længere perioder
  • Stivhed i armen
  • Svimmelhed
  • Spændinger i skuldrene
  • Koncentrations besvær

Klienternes udtalelser

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja. Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu? - Se mine Google anmeldelser nedenfor

"Ultimativt den bedste"

Jeg har indtil videre haft 3 kropsterapi behandlinger hos Anja med en uges mellemrum.
Jeg har prøvet RIGTIG MANGE former for massager mv. og er en person der bruger penge hver måned på massage og velvære for at gøre noget godt for min krop. (...)

Familien Groenvaldt

"Anja er super dygtig og professionel"

Jeg har i mange år døjet med dødsangst og stresset perioder uden at kunne finde et middel for dette. Efter jeg har startet BARS behandlingerne hos Anja, har dette ikke været et problem for mig længere. Anja er super dygtig og professionel. Hun får min varmeste anbefaling. (...)

Yasmin Aller Hannibal

"Tryg og i gode hænder"

Jeg har været hos Anja (Witt-Wellness) flere gange og fået både Access Bars-behandlinger og Totum elevbehandlinger. Jeg har altid følt mig meget tryg og i gode hænder hos Anja. Hun er meget professionel og grundig samt virkelig empatisk. Hun har altid sendt mig afsted med en WOW-oplevelse. (...)

Marianne Wamberg

CVR: 21602094​

Gladsaxe Møllevej 44, 1. tv.

2860 Søborg​

​Telefon: 21 56 48 13

E-mail: anja@witt-wellness.dk