Hvad siger vores kunder?​​​

Kære Anja... Jeg er utrolig tilfreds med at få spray tan hos dig, synes det er meget holdbar tan man får på, og en utrolig kyndig vejledning, så man - allerede første gang - føler sig meget tryk. Jeg har anbefalet dig videre til veninder, som også har været yderst tilfredse:) Det er også stort set altid muligt at få en tid hos dig - selvom man er lidt sent ude - ellers er du god til at få en til at føle sig tryg og i gode hænder... Så har kun ros til dig for dit arbejde.

Mvh Ditte."​

Hej Anja, har fået din "tilfredsheds undersøgelses" SMS;-)

Jeg har kun positivt at sige om Spray tan København. Altid muligt at få en tid indenfor overskuelig tidsramme, god service, farven er flot og naturlig og holder længere end andre steder jeg tidligere har prøvet. Hvis nogle i mit netværk spørger til spraytan behandlinger, anbefaler jeg altid dig.

Bedste hilsner, Malene

​Her er en lille tekst om mine oplevelser hos Spray tan København ..

Jeg har nu med jævne mellemrum benyttet mig af spray tan og altid det samme sted - også selvom jeg ikke kan få en tid den dag jeg ønsker en Spray tan, så venter jeg gerne på at få en tid en anden dag, i stedet for at finde et andet sted og få det overstået.

Mage til velbehag og god service skal man lede længe efter - jeg har med succes kontaktet Spray tan København på deres lukkedage fordi jeg sku bruge deres dåse Spray tan og tænk sig, at de med glæde finder en løsning med mig, så jeg kan få det jeg skal bruge.

Når man sådan skal stå halv eller helt nøgen foran et andet menneske man ikke kender, er det for mig alfa omega at jeg føler mig velkommen og at der er en eller anden form for tillid, og det er utroligt hvor meget Anja mestrer på de punkter.

Stedet er intet mindre end totalt anbefalelsesværdigt og der kan ikke sættes en finger på noget - der er sågar tænkt på os fattige studerende i form af studierabat ..

Alt i alt, hvis jeg sku sætte en finger på noget ville min eneste kritik være - Anja, hold nu lidt mere fri for Søren!! Der arbejdes på højtryk og derfor er det også grunden til at jeg indimellem får et " sorry har ikke ledige tider før om 1 uge" - Spray tan København simply is the best..

Med venlig hilsen Bojana

Hej Anja

Jeg synes at det er en fantastisk service jeg får hvergang, og du er den eneste der har kunnet give mig en super flot kulør.. Jeg hader når jeg bliver orange.. Det er en god oplevelse at komme hos spray tan København. Rigtig god dag.

Hilsen Aynur

Jeg syntes at det har været rigtig godt, at komme til københavn og få spray tan, det er helt klart det værd!! Mine resultater er blevet skide gode, og man bliver vejledet rigtig godt både i butikken og på hjemmesiden. Prisen er også helt okay, for man får et skide godt resultat og farven holder rigtig lang tid.

Mange hilsner Cathrine

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Mvh Anitta

Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Jeanette

Puha har kun fået behandling der 1 gang og det er over 1 år siden. Men super god service ringede og fik tiden spontant grundet en Jyllands tur og der blev gjort ALT for og finde tid så det hele passede. Farven var flot uden og se kunstig ud og man følte sig tryg og godt behandlet/informeret der var tid til spørgsmål både på dagen og ved tidsbestillingen.

Jeg har anbefalet stedet til mange som har benyttet sig af stedet :)

Jeg blev I marts spray tannet. Jeg var lidt forsinket men fik simpelthen den bedste behandling! Hun var bare rigtig sød og jeg følte mig tryg selvom at jeg stod afklædt. Meget professionelt må jeg sige!? Selve behandlingen blev rigtig god! Jeg havde været lidt nervøs for resultatet ved hænderne men også det blev godt!? Efterfølgende fik jeg at vide hvad jeg måtte og ikke måtte hvilket var rigtig dejligt eftersom det var min første gang!

Alt I alt havde jeg en super god og behagelig oplevelse!

Jeg er 100 % tilfreds med betjening og vejledningen. Der er altid smilende personale. Resultatet er virkelig også godt, dejligt man kan få en sommerglød, uden at skulle udsættes for uv stråler.


Mvh Kim

Hej Anja.

Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Hilsen Sille

Hej Anja. 

Jeg var inde hos dig i tirsdags og få lavet spray tan behandling, jeg prøvede en ny væske som du havde fået og lovede lige og give dig en tilbagemelding omkring det. Jeg prøvede den hvor der var lidt mere farve i, den er super god på mig og pænere end den "normale" jeg fik første gang. Og efter vask var den stadig pæn, Så den kan anbefales herfra :)

mvh. Christina

Hej Anja.

Resultatet har jeg altid tilfreds med. Din energi er virkelig opløftende, det er så dejligt at være omkring dig, både når man bestiller tid, afbestiller og når man er hos dig - utrolig professionel behandling når man står i ingenting. Jeg kan ikke komme på noget der skulle gøres bedre end det du allerede er i gang med nu.

Med venlig hilsen Daniel

eg følte mig behandlet rigtig godt, og da det var første gang syntes jeg i var meget forklarende. Ja, jeg var meget tilfreds med behandlingen!

Flot naturligt resultat. Også på trods af min hud er meget lys! Anbefales!

Mvh. Lykke

​Telefon: 21 56 48 13

E-mail: anja@witt-wellness.dk

Hurtig navigation

Priser