​Om Anja Witt​​

Mit navn er Anja Witt, jeg er født i 1969 og har siden jeg var en lille pige været en sensitiv person, der tydeligt mærker andres energi og læser deres kropssprog.​ 

Jeg har altid haft interesse i andres ve og vel og har gennem hele mit liv arbejdet med mennesker i forskelige jobs. Først med børn i alle aldre i institutioner, så som lægesekretær hos privatpraktiserende læge og senere som skønhedbehandler i egen klinik igennem 10 år. 

I 2018 stifter jeg bekendtskab med den alternative behandling "Access BARS". Dette blev startskuddet til en ny spændende verden, hvor jeg opdager at jeg kan hjælpe andre mennesker til en langt bedre tilværelse! Efter et utal af glade klienter i alle aldre, får jeg lyst til at kunne mere for hele kroppen, både fysisk og psykisk og jeg går derfor i gang med uddannelsen som kropsterapeut.

Kropsterapien viser sig at være virkelig effektiv og jeg modtager mange nye klienter og får rigtig meget god feed back. Folk med smerter, spændingshovedpine, psykiske udfordringer m.m. får løsnet op og slipper af med problemer de har døjet med, gennem længere tid. Jeg kan nu tilbyde kombinationsbehandling eller enkeltstående behandlinger, til stor gavn og glæde for både mine klienter og mig selv.

Flere og flere af mine klienter kæmper med psykiske udfordringer i livet. Jeg blev nysgerrig på om jeg kunne effektivisere mine behandlinger gennem yderligere uddannelse og det skal jeg love for jeg fandt ud af jeg kunne!

For her åbner sig en ny og revolutionerende verden gennem endnu en uddannelse som Tankefeltterapeut og her skal jeg love for det tager fart med hurtigere resultater! 

Tankefeltterapien, også kaldet TFT, er en af de mest effektive og hurtigvirkende behandlingsformer der findes.

Jeg opdager hurtigt at mine forskellige behandlinger med stor fordel kan kombineres og mine klienter giver udtryk for det samme.

Som tankefeltterapeut lærer du en masse forskellige teknikker, som både handler om samtale, spørgeteknikker og meridianbaner m.m. Jeg beslutter derfor også at tilbyde mine klienter Terapeutisk samtale. Dette er der i høj grad brug for, da der er efterhånden er så mange måneders ventetid på samtaler hos psykologerne!

Jeg glædes hver dag over at kunne gøre en forskel for andre mennesker og give mine klienter større livsglæde, hjælpe dem videre ud i livet, med bedre energi og mod på tilværelsen. Jeg har nu fundet mit kald her i livet!

 ❤​


DU KAN FØLGE MED PÅ MIN "WITT WELLNESS", PÅ MIN FACEBOOK SIDE

Klienternes udtalelser

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja. Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu? - Se mine Google anmeldelser nedenfor

"Ultimativt den bedste"

Jeg har indtil videre haft 3 kropsterapi behandlinger hos Anja med en uges mellemrum.
Jeg har prøvet RIGTIG MANGE former for massager mv. og er en person der bruger penge hver måned på massage og velvære for at gøre noget godt for min krop. (...)

Familien Groenvaldt

"Anja er super dygtig og professionel"

Jeg har i mange år døjet med dødsangst og stresset perioder uden at kunne finde et middel for dette. Efter jeg har startet BARS behandlingerne hos Anja, har dette ikke været et problem for mig længere. Anja er super dygtig og professionel. Hun får min varmeste anbefaling. (...)

Yasmin Aller Hannibal

"Tryg og i gode hænder"

Jeg har været hos Anja (Witt-Wellness) flere gange og fået både Access Bars-behandlinger og Totum elevbehandlinger. Jeg har altid følt mig meget tryg og i gode hænder hos Anja. Hun er meget professionel og grundig samt virkelig empatisk. Hun har altid sendt mig afsted med en WOW-oplevelse. (...)

Marianne Wamberg

CVR: 21602094​

Gladsaxe Møllevej 44, 1. tv.

2860 Søborg​

​Telefon: 21 56 48 13

E-mail: anja@witt-wellness.dk