​Om Anja Witt​​

Alternativ behandling

Mit navn er Anja, jeg er 52 år og har altid vidst jeg skulle arbejde med mennesker. I flere år, var det børn i institutioner, senere som lægesekretær hos praktiserende læge og derefter i egen skønhedsklinik i 10 år.

I 2018 stifter jeg bekendtskab med den alternative behandling Access BARS. Dette blev startskuddet til en ny spændende verden, hvor jeg opdager at jeg kan hjælpe andre mennesker til en langt bedre tilværelse! Efter et utal af glade klienter i alle aldre, får jeg lyst til at kunne mere for hele kroppen, både fysisk og psykisk og jeg går derfor i gang med uddannelsen som kropsterapeut.

Kropsterapien viser sig at være virkelig effektiv og jeg modtager mange nye klienter og får rigtig meget god feed back. Folk med smerter, spændingshovedpine, psykiske udfordringer m.m. får løsnet op og slipper af med problemer de har døjet med, gennem længere tid. Jeg kan nu tilbyde kombinationsbehandling eller enkeltstående behandlinger, til stor gavn og glæde for både mine klienter og mig selv.

Jeg bliver høj af at hjælpe mine klienter og give dem større livsglæde, hjælpe dem videre ud i livet, med bedre energi og mod på tilværelsen. Jeg har nu fundet mit kald her i livet!

Access BARS

BARS er forholdsvis nyt i Danmark, så ikke mange kender til behandlingen, men BARS har i den grad gjort en forskel for mine klienter, med alt fra ADHD til stress, angst og koncentrationsbesvær, kroniske smerter, samt i større stil givet livsglæden tilbage.

BARS er for mange langt mere effektivt end psykolog-behandling.

Min første BARS udførte jeg på en kvinde der er lammet fra brystet og ned. Efter behandlingen, udtrykte hun ikke kunne huske hvornår hun havde været så afslappet i hele kroppen.

Da hun herefter vil strække sig i overkroppen, udbryder hun: "Hold kæft det er vildt det her, Jeg har ingen spasmer”, råber hun og smiler.

Spasmer er en slags krampe i musklerne, det er udmattende og meget ubehageligt, men desværre ret almindeligt for lammede, som denne kvinde. Kvinden slap for spasmer i 3 døgn efter min BARS behandling og var lykkelig for det ”pusterum” det gav hende, samtidig gav det større energi og en følelse af velvære og ro i kroppen. Kvinden kontaktede mig nogle dage efter og fortalte om hendes positive oplevelse af denne unikke behandling.

Jeg har udført BARS på Omsorgcenteret Hjortespring, på de ældre demente. De lider bla.a. af demens, alzheimer, depressioner og tumor i hjernen. Kvinderne er hhv. udadreagerende og til tider aggressive, særligt om natten. Nogle har mareridt, andre græder meget og er depressive og opgivende.

Efter min ugentlige BARS behandling på de ældre, er de blevet gladere, langt mere rolige, mindre stressede, har færre eller ingen mareridt, smiler og er mere nærværende end ellers. En af kvinderne har haft talebesvær og svarede med en stavelses ord, og nu taler hun i hele sætninger og er blomstret op!​

De unges kamp i dagligdagen

Mange unge kæmper med lavt selvværd, stress og tankemylder i disse tider. Det mærker jeg i højere og højere grad. En del teenagere har nu fået BARS behandlingen hos mig, og igen er der kommet ”et lille nyt menneske” ud af det. Et menneske med højere selvværd, mere indre ro, en forbedret koncentration samt bedre nattesøvn.

Jeg oplever forældre der undrende fortæller at deres børn ligefrem ønsker at komme til flere behandlinger hos mig, når de først har prøvet det.
Jeg tænker at de fleste teenagere godt kan finde på noget der er sjovere at lave, end at ligge på min briks. Så det må jo være fordi de kan mærke det gør dem godt!
BARS behandlingen er nu blevet mit hjertebarn, da jeg kan se hvilken forskel og glæde det skaber hos folk i alle aldre.​

Behandlingen

BARS behandlingen går ind og "sletter" de negative tanker og mønstre, som gør os skidt tilpas, på den ene eller anden måde. Man får med andre ord, slettet sin mentale harddisk og der bliver fornyet plads til overskud, energi, positive tanker og forbedret nattesøvn!
Det anbefales at tage fra 3 gange BARS behandling. Den vil have en effekt på op til 12 dage i kroppen!

BARS kan ikke overdrives, BARS er for alle aldre, OGSÅ spædbørn og gravide!
I værste tilfælde, vil det føles som en god gang massage, i bedste tilfælde, kan det ændre dit liv! ❤​


DU KAN LÆSE MERE PÅ MIN "WITT WELLNESS", PÅ MIN FACEBOOK SIDE

Klienternes udtalelser

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja. Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu? - Se mine Google anmeldelser nedenfor

"Ultimativt den bedste"

Jeg har indtil videre haft 3 kropsterapi behandlinger hos Anja med en uges mellemrum.
Jeg har prøvet RIGTIG MANGE former for massager mv. og er en person der bruger penge hver måned på massage og velvære for at gøre noget godt for min krop. (...)

Familien Groenvaldt

"Anja er super dygtig og professionel"

Jeg har i mange år døjet med dødsangst og stresset perioder uden at kunne finde et middel for dette. Efter jeg har startet BARS behandlingerne hos Anja, har dette ikke været et problem for mig længere. Anja er super dygtig og professionel. Hun får min varmeste anbefaling. (...)

Yasmin Aller Hannibal

"Tryg og i gode hænder"

Jeg har været hos Anja (Witt-Wellness) flere gange og fået både Access Bars-behandlinger og Totum elevbehandlinger. Jeg har altid følt mig meget tryg og i gode hænder hos Anja. Hun er meget professionel og grundig samt virkelig empatisk. Hun har altid sendt mig afsted med en WOW-oplevelse. (...)

Marianne Wamberg