​Slankebehandling med Bioslimming Bodywrap Pro​​

En absolut revolution indenfor slankning og Detox-behandlinger.

Bioslimming er en ny slankebehandling fra Sydfrankrig.

Er du på udkig efter et effektivt produkt, der kan hjælpe dig med at reducere cellulite (appelsinhud), takle stædige fedtdepoter, mindske strækmærker, tone og stramme op, samt hjælpe med vægttab? Så har du fundet den helt rette slankebehandling! Bio slimming bodywrap Pro er kommet til Danmark fra Paris - for at blive! Slankebehandlingen har vundet prisen for den mest effektive slankebehandling uden kirurgi 6 år i træk!

Bio Slimming Bodywrap er et af de stærkeste professionelle produkter der er til rådighed på markedet.

Hvordan virker Bio slimming Bodywrap Pro?

Denne slankebehandling reducerer cellulitis, fedtdepoter, øger forbrændingen og forbedrer vægttab. Slanker, former og toner med fabelagtige synlige og varige resultater fra første behandling!

Indholdet af æteriske olier, plante- og algeekstrakter samt koffein bevirker yderligere i en lang række terapeutiske fordele. Fordelene omfatter bl.a. forbedret udseendet af åreknuder og strækmærker og har vist sig at have en indvirkning på kollagen-strukturen samt bindevæv - for blot at nævne et par stykker.

Bioslimming anvender som noget unikt både hot and cold thermo agents. Varmen, der opstår sammen med de aktive ingredienser, stimulerer kapillærerne og absorptionen af de fedtsyrer, der forårsager at Cellulite (appelsinhud), forsvinder. Derfor er det en ekstremt effektiv slankebehandling.

Bioslimming Thermo agents stimulerer fedtforbrændingen og reducerer derfor også fedtvævet, ligesom det stimulerer lymfesystemet.

Priser for Bioslimming Bodywrap Pro-slankebehandling

  • Pr. behandling kr. 995,-
  • 6 behandlinger kr. 4.975,- (spar kr. 995,-)​

Hvad kan du forvente af slankebehandlingen?​

​Du kan forvente fedtforbrænding, reduktion af cellulite/appelsinhud samt øget vægttab.

Du forbrænder kalorier 12 timer efter behandlingen!

​Den slankende og fedtforbrændende proces fortsætter med at arbejde 12 timer efter hver behandling, og du bør derfor ikke gå i bad i de efterfølgende 12 timer.​

​Trin 1

Det første trin består af Detox base, Ultra Slim Gel og Ultra Slim Creme. Produkterne masseres ind i huden. Derefter dækkes det behandlede området med biofilm. Herefter ligger du i varmetæppe og slapper af i ca. 30 minutter. De aktive ingredienser i cremerne arbejder i dybden og udvikler varme indefra.

Trin 2

Biofilmen fjernes og der masseres Ultra Slim Effect ind på de behandlede områder. Ultra Slim Effect er meget kølende og du vil få en kølig fornemmelse i kroppen. Du bliver pakket i plasticfilm og ligger i varmetæppe yderligere 10 min.​

Hvad bør du gøre efter en behandling?

Du bør ikke bade de næste 12 timer da produkterne arbejder aktivt i huden 12 timer efter en behandling. Hvis du går til træning, cykler m.m. efter en behandling, vil den slankende effekt øges.

Det er vigtigt, at du drikker rigelig med vand efter behandlingen - ca. 1,5 L. Så får du det optimale ud af slankebehandlingen. Du bør ikke tage sol 2 timer før og efter behandlingen. Det anbefales, at du ikke barberer de områder, der behandles før og efter behandlingen, for at undgå hudirritation, da disse områder vil være ekstra følsomme.

Vær opmærksom på

  • Behandlingen må ikke udføres, hvis du er gravid.
  • Personer med for højt blodtryk og hjerteproblemer skal være forsigtige, og det er her en god idé at kontakte din egen læge før behandling.

Hvor mange behandlinger skal du have?

Det kommer an på udgangspunktet, hvor meget cellulite og fedt der skal behandles, men det anbefales at få mellem 6 og 10 behandlinger, 1 - 2 gange pr. uge. Det vil være individuelt hvor meget mantaber/svinder, fra person til person.

Kontakt mig for tidsbestilling

Har du yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

​For tidsbestilling til slankebehandling og yderligere informationer, kontakt mig venligst på tlf.: 21 56 48 13.​

​Du er også velkommen til at skrive via kontaktformularen eller lægge en besked på telefonsvareren. 

Det siger mine kunder

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja.

Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu?

Jeg har mange tilfredse kunder og flere anmeldelser fra dem