​Personlig spray tan behandling

Bemærk at spray tan udføres i Brønshøj på Frederikssundsvej 229.​

​Her får du din personlige spray tan behandling med kyndig vejledning og et højt service niveau. Jeg har sprayet siden siden 2009, og har stor erfaring og mange behandlinger bag mig.

Selve spray behandlingen tager ca. 15-20 minutter fra du går ind og til du er ude igen.Vi sprayer dig med et tyndt lag af tanning væske. Under selve behandlingen står du i vores kabinet med udsugning. Vi har engangs hårbånd/hårhætter til dit hår og engangs fodsåler til under fødderne, så du ikke får sorte fodsåler. Jeg guider dig og giver dig fif til hvordan du holder bedst på farven efterfølgende.

Vi har spray tan væsker til alle hudtyper, fra den helt lyse/sarte hud til den meget mørke og modtagelige hud. Vi råder og vejleder dig naturligvis, hele vejen.

Du viderestilles til Copenhagen Tan og Spraytan & Beauty's onlinebooking.

OBS!

​For bedste resultat læs spray tan vejledningen inden du skal sprayes.

Hvorfor få spraytan hos os?​

  • Alle væsker er 100% fri for parabener
  • Jeg er en af DK`s mest erfarne. (siden 2009) Bl.a. har jeg sprayet til NC og DM i bodybuilding og bikinipiger, hvert år siden 2010. Dette er dog en anden væske der bruges.
  • Jeg sætter en ære i at udføre tanningen pænt, du er ikke bare et nummer i rækken! (Læs evt. anmeldelser her på siden, under "Kunderne siger".
  • Tanning væskerne indeholder plejende anti-age ingredienser.
  • Du kan vælge mellem alm. spray tan væske (rødbrun i nuancen) eller den eksklusive, som plejer og fugter huden (olivenbrun i nuancen)
  • Du kan med fordel tilvælge "Forbehandling" så du tager bedre imod og farven holder længere end normalt.

Forbehandling​

Kommer du uforberedt, dvs. uden at være vasket, skrubbet så kan du bestille en forbehandling.

Vi sprayer dig med et tyndt lag, som sidder et minut. Herefter tørrer du dig med et håndklæde og er 100% klar til din spray tan behandling.​


​Denne forbehandling fjerner de fleste creme rester, sved rester m.m. som kan forstyrre resultatet. Den booster huden med fugt og din farve holder derved længere. Husk at booke den ved bestilling.​

Referencer​

Jeg har mange kunder dagligt der kommer langvejs fra, for at få deres spray tan behandlinger. Siden 2009 har jeg beskæftiget mig med personlige spray tan behandlinger. Jeg er certificeret spray tanner fra That´so og har mange tusinde behandlinger bag mig. Jeg har specialiseret mig i spray tanning og udfører selv alle personlige spray tan behandlinger.

Med en spray tan sikres du en flot og naturlig farve, helt uden solarie behandling. Efter kun én behandling, vil du opnå en smuk naturlig farve.

Jeg har flere valg muligheder i nuancer og mørkhedsgrader, samt forbehandling hvis du vil have farven til at holde længere end normalt.

Du kan få en mild solkysset farve, en farve som havde du været 1-2 uger sydpå eller den helt mørke farve til show og bodybuilding. Jeg råder og vejleder dig naturligvis. Farven holder i 5-10 dage og behandlingen er ganske ufarlig. I øvrigt er alle vore produkter uden parabener og indeholder antiage-behandling.

Spray tanning er en sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun på.​

​​Aquarela

Hvert år kommer samba pigerne fra Aquarela danseskole og får en flot kulør inden det store karneval i København samt når pigerne skal ud og optræde.
Skal du have samba farve? Så kontakt mig og book en tid. Skal du have samba undervisning, så kontakt endelig Aquarela.​

​​Besøg af Stephanie Star

Stephanie Star kommer jævnligt forbi og vedligeholder sin farve med en spray tan her i butikken. Stephanie er bla. med i serien Singelliv på TV4 2012.

Du kan se et videoklip fra spray tan behandlingen her.

​​DM i Bodybuilding og Body Fitness

Vi har været til DM i Bodybuilding og Body Fitness i Herning d. 7-9 oktober 2011. I samarbejde med Dansk Bodybuilding og Fitness forbund, tilbød vi atleterne spray tan farve til deres konkurrence i Herning. Atleterne skal have en meget mørk farve for at alle musklerne kan ses i rampelyset. Derfor er de meget mørke!

Ida her til venstre fik vores behandling og vandt guld! Stort tillykke til Ida. Vi havde mange atleter der benyttede sig af vores on site tanning service og tilbage meldingen har været meget positiv. Alle har været glade for den mørke, jævne farve. Vores farve er godkendt af DBFF dommer.

DR P4 var forbi og lave et interview om spray tan.(7MB). Vi lægger farve på atleterne igen til både DM og NM i 2012, i samarbejde med CopenhagenTAN. Se mere her: On site spray tanning. Vi var officielle spray tannere til DM i 2011, 2012 og 2013!

​​Besøg af Line fra De Unge Mødre

Vi havde besøg af Line fra De unge mødre og TV4. Line skulle bruge sin farve i forbindelse med fotooptagelser og var her forbi med et tv hold. Måske har du allerede set klippet i fjernsynet.

Til venstre får Line og Anja en sludre om hvor mørk Line skal være inden spray tan behandlingen.
Til højre kan du se Lines fine farve, lige efter spray tan behandlingen.

​​Besøg af Cecilie Hother fra Vild med Dans

Cecilie Hother var med i Vild med Dans 2010 og kom her forbi hver uge, for at holde sin farve ved lige. Cecilie Hother og Mads Vad vandt i år! Stort tillykke til dem begge. Her står Cecilie og Anja sammen.

​​Besøg af Malena Belafonte og Silas Holst

Malena Belafonte og Silas Holst fra Vild med Dans 2009, var her forbi og få Deres spray tan behandling, før de skulle optræde. De skulle være helt i gult og syntes nok lige det var pænere med lidt kulør.

Se video og billedserie fra BT´s hjemmeside her.

Det siger mine kunder

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja.

Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu?

Jeg har mange tilfredse kunder og flere anmeldelser fra dem