Spraytan vejledning​

​Dagen før

For at få det bedste resultat, skal du peele/skrubbe huden dagen inden og benytte en god creme efterfølgende. Om morgenen på behandlingsdagen bader du normalt, vasker dig grundigt og må ikke benytte creme og makeup (højst mascara). Du kan også nøjes med at vaske/skrubbe dig grundigt på behandlingsdagen, men du må stadigvæk ikke benytte creme og makeup, da cremen kan blokere for spray tanning væsken og give uens resultat. Prøv så vidt muligt at undgå antiperspirant deodorant på behandlingsdagen. Skal du barberes, så gør også dette dagen før.

Peeling kan gøres med en god bodyscrub, benyt evt. en handske. Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen med let cirkulerende bevægelser. Ved personlig spray tan behandling kan du vælge at få en FØR spray tan SPRAY. Denne behandling tager alt creme, svedrester, lotion fra ladyshaver m.m og sørger samtidig for at behandlingen holder længere.

Tanning væsken du bliver sprayet med indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandling og op til 12 timer efter. Man vil derfor først kunne se det endelige resultat af behandlingen efter du har været i bad. Du kan gå i bad allerede efter 2 timer, men vi anbefaler at du venter 6-8 timer. Indtil du har været i bad, kan farven se ujævn ud, da overskudsfarven samler sig. Du skal ikke smøre farven ud eller vaske overskudsfarven af før du går i bad.​

Selve behandlingen

Behandlingen foregår ved, at hele kroppen bliver sprøjtet over med tanning væske. Håndfladerne beskyttes med barierre creme eller rengøres efter behandlingen. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt løst tøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask. Hvis der alligevel skulle være farve tilbage på tøjet efter vask (sker yderst sjældent), betales der ikke erstatning. Selve behandlingen tager ca. 5-10 min, hvorefter du skal stå og tørre et kort øjeblik.

Vi har engangs hårbånd/hårhætter til dit hår og engangs fodsåler til under fødderne, så du ikke får sorte fodsåler.

Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen er det vigtigt at man smører sin hud med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering, og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven. Man kan dog forlænge den flotte farve ved at bruge en selvbruner spray som kan købes i net butikken eller i centret. Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en mindre mængde af samme stof som spray tanning væsken indeholder og vil derfor være med til at holde på den flotte glød længere.

Vi har nogle skønne body lotions i vores butik og i net butikken. Prøv evt. vores Pink Angel bodymousse med opstrammende effekt og guld shimmer effekt.​

Det siger mine kunder

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja.

Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu?

Jeg har mange tilfredse kunder og flere anmeldelser fra dem