​Spray Tan Kursus

Ønsker du at starte selvstændig, eller øge din indkomst i din klinik?

​Få et grundigt kursus i spray tan og lær hvordan du giver dine kunder den ultimative flotte spray tan, uden de bliver orange, plettede, eller får striber.​

Hør hvordan du kan øge din indkomst og tilbyde dine kunder særlige ekslusive produkter, inden for både spray tan, opstrammende cremer, blødgørende produkter m.m.​

​Om kurset

Kurset deles op i 3 moduler á ca. 3-4 timer.

De to første moduler er obligatoriske. Det 3. Modul er frivilligt, men anbefales da du kan øge din omsætning og tilbyde flere muligheder til dine kunder. Modeller sørger jeg for. Der vil være snacks, frugt, sodavand, kaffe og te på kurserne. Kurset foregår i Brønshøj (ønskes andet, prøver vi at finde ud af det.)

Ved køb af maskiner og væsker hos os, inden for den første uge efter første modul, gives 10 % på købet.

Køb af maskiner

Her vil du få 10 % på maskiner, udsugning, kabinetter, væsker og produkter, hvis du køber inden for en uge, efter første modul. Der er både startpakker med almindeligt og professionelt udstyr, alt efter behov.​​

Pris på kursus

Modul 1: a' ca. 3-4 timer

k​r. 2.500,- plus moms​

Modul 2: a' ca. 3 timer

k​r. 2.500,- plus moms​

Dette modul lægges 2-4 uger efter modul 1​

Modul 3: a' ca. 3-4 timer

k​r. 2.500,- plus moms​

Dette modul lægges 2-4 uger efter modul 2.

Du får dit kursusbevis udleveret efter modul 3.

Betalingsbetingelser

De 2 første kurser betales senest 1 uge inden start af 1. Kursus.
3. Kursus betales 1 uge inden start af dette.

Om mig

Jeg har undervist siden 2012 og har spray tannet i egen klinik, siden 2009
Jeg har undervist mange kunder, der har fået undervisning andre steder, inden de kom til mig. Og først derefter får en forståelse for teori, teknik og praksis. Hvilket er det afgørende for at få en god spray tan forretning op og køre.


Jeg sprayer for øvrigt konkurrencefarve på atleterne hvert år for DBFF, IFBB, samt andre forbund til mesterskaberne og har gjort det siden 2009

Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til mig på telefon 21 56 48 13​.

Udtale fra en af mine kursister

“Hej Anja. Jeg syntes indtil videre er jeg rigtig glad for at få undervisning hos dig, man kan mærke og høre at du ved hvad du snakker om og at du har været i "gamet" i mange år. Ens nervøsitet forsvinder ret hurtigt i og med at du er virkelig sød og åben og man føler sig velkommen og tryg i dit selskab. Jeg får svar på alle mine spørgsmål og føler jeg virkelig for noget ud af din undervisning. og du ved hvordan kunderne føler sig mest mulig trygge og velkomne hos dig.🥰🤗 og har slet ikke fortrudt at tage kurset hos dig. Knus diana🤗”

Anmeldelser generelt, kan ses på min FB side “Spray tan København ved Anja Witt

Modul 1

1. Teori. DHA procenter og nuancer. Forberedelse af kundens hud for bedste resultat. Hudtyper. (Hvordan undgår du kunden bliver orange/stribet / plettet.)


2. Valg af maskine, spray-gun, udsugning og væsker (efter dit behov/rådighedsbeløb) herunder vedligeholdelse af maskine og spraygun.

3. Fremgangsmåde. Selve spray tanningen. Jeg sprayer en model mens jeg forklarer/ viser det du bør være særlig obs på/ rækkefølge/ former på modellen. (barm, folder, baller, behåring etc.) samt hænder/fødder Spray tan på model. Du sprayer en model mens jeg guider / råder og evt. retter til imens. Vi gennemgår problematikker så som dråber/løbere, på huden, samt de “svære” steder på kroppen. (Ved evt. ønske om at du sprayer 2 modeller, kan dette arrangeres)

Mellem de to første moduler, skal du nå at spraye mindst 4 personer hos dig selv/i din klinik.

​Der bliver gerne sat en måned af mellem modul 1 og modul 2, så du har altså 4 uger til at nå at spraye 4 personer, fra dit netværk.

Modul 2

1. Opsumering af teori. Evt. spørgsmål der er dukket op.


2. Du sprayer en model og skal her finde frem til (ved egen hjælp) hvilken slags væske og DHA der bør bruges. Jeg vurderer resultatet, men guider og retter dig hvis det er nødvendigt. Du kan stadig spørge undervejs hvis dette er nødvendigt for dig. Det er ikke en desideret test, men for at kunne vurdere din forståelse for teori og praksis.

Modul 3

1. Her lærer du om bl.a. forbehandling og en anden, mere exklusiv væske, som vil øge din omsætning, og kunden noget ekstra godt. Du vil blive introduceret til lækre mersalgs- produkter, som du kan sælge kunden med hjem. En god mulighed for at tjene ekstra , samtidig med at kunne sælge og vejlede kunden i nogle virkelig gode produkter. Herunder opstrammende cremer, blødgørende butter-creme, ansigt creme/consealer, samt selvbruner med samme farve-nuance som de har fået hos dig, til spray tan beh. Disse fås både som spraydåser, mousse eller creme.

Her vil du ligeledes få udleveret dit kursusbevis.


2. Du skal her spraye en model, med den ekslusive væske. Den er anderledes at arbejde med, derfor skal denne øves også.

Det siger mine kunder

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja.

Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu?

Jeg har mange tilfredse kunder og flere anmeldelser fra dem