Tandblegning tilbydes af certificeret Smileffect behandler - kr. 950

​​Drømmer du om at få et smukt smil med hvidere tænder? Så kig forbi Witt Wellness A/S og få en professionel tandblegning. Jeg er certificeret tandbleger gennem Smileffect og laver kun lovlige behandlinger. Jeg har en del lokale kunder fra Vallensbæk, Greve og Glostrup, men har også masser af kunder der kommer langvejs fra, for at modtage den effektive, skånsomme tandblegning.

Jeg tilbyder derfor kun professionel tandblegning med Smileffect, hvilket ikke indeholder ulovligt indhold af brintoverilte. Du kan derfor trygt få foretaget blegning af dine tænder her hos mig.

Jeg kan lysne dine tænder 2-9 nuancer lysere, så du kan få det smukke smil, du drømmer om. Tandblegningen skader hverken emalje eller tandben, er smertefri og giver ingen isninger efterfølgende.

Hvad koster en tandblegning?

Prisen på tandblegningen er lige nu kun kr. 950,-

For forlængelse af tandblegnings resultatet, kan du tilkøbe den effektive tandpasta, der lysner og beskytter tandkød og gummer, for blot kr. 149,- Tandpastaen indeholder ikke flour.

Med en NanoSeal behandling til kr. 149,- kan du nøjes med at vente en times tid med at spise, drikke eller ryge (så undgår du at vente i 48 timer før du må indtage farvede fødevarer som kaffe og cola samt rygning).

​Behandlingen foregår med en tand-skinne med gele, LED-lys og beskyttelsesbriller, og tager 2 x 15 minutter.

For forlængelse af tandblegnings resultatet, kan du tilkøbe den effektive tandpasta der lysner tænderne, uden at ridse/skade. Tandpastaen beskytter tandkød og gummer og indeholder ikke flour. Tandpastaen der lysner, koster kr. 149,- og er ret drøj i brug.

Kontakt mig for at bestille en tid

Ønsker du at benytte dig af det gode tilbud på blegning af tænder, med godkendte, lovlige produkter i Danmark, så er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag. Jeg står altid klar til at give mine kunder en professionel behandling, med en god service og sætter god tid af til den enkelte kunde.

Booking kan ske på telefon: 21 56 48 13, så tager vi en god snak om din tandblegning.

Jeg glæder mig til at give dig hvidere tænder og dit flotte smil tilbage.

Skriv til mig her

Ring til mig på telefon 21 56 48 13

Det siger mine kunder

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja.

Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu?

Jeg har mange tilfredse kunder og flere anmeldelser fra dem