Terapeutisk samtale

Terapi er ikke at lave om på dig selv, men at finde ind til dig selv. De færreste går gennem livet uden at mærke en eller anden form for traumatisk oplevelse i større eller mindre grad, men det behøver ikke at være en del af resten af livet.

​Behandlingen er rettet mod trivsel og forståelse, samt heling af det hele menneske. Samtalebehandlingen foregår en til en, men du kan godt være bisidder, hvis dit barn kommer til behandlingen, indtil andet aftales.

Gennem samtalebehandling hjælper jeg dig til at genfinde balancen mellem krop og sind og du vil få effektive redskaber med hjem, til at hjælpe og styrke når og hvis der måtte opstå situationer der er svære at stå i for dig.

​Står du i en svær skilsmisse, kæmper du med stress, angst, lavt selvværd, eller hænger du fast i fortiden efter en utryg barndom, skilsmisse, sorg eller udsat for fysisk/psykisk vold. 

- Måske vil du bare være klogere på dig selv, måske står du i en livskrise, eller er du "bare" gået i stå i livet og har brug for hjælp til at komme videre.

Terapeutisk samtale er et tæt og nærværende samarbejde mellem dig og mig som terapeut og jeg har naturligvis tavshedpligt.

Du kan godt tage medicin mens du går til behandling hos mig. Det taler vi bl.a. om første gang du kommer til behandlingen.

Samtalebehandling kan ofte skabe ro fra første behandling. Somme tider kan det også skabe lidt kaos i hovedet, begge dele er helt normalt. Hvis det er muligt for dig, kan det være en god ide at have et par timer til dig selv efter samtalebehandlingen. Evt. gå en god lang tur et fredeligt sted, så det hele lige kan bundfælde sig.  

Hvor ofte du bør komme til samtalebehandlingen afhænger af mange faktorer. Det vil vi se på løbende.

Klienternes udtalelser

Jeg har 5 ud af 5 stjerner på Facebook, på baggrund af anmeldelser fra glade kunder.

Anitta

Jeg er meget tilfreds både med behandlingen, resultatet og jeres meget professionelle tilgang til mig som kunde.

Jeanette

​Jeg synes godt om resultatet og det var perfekt behandling - både pr telefon og ved fremmøde. En dejlig oplevelse!

Sille

Hej Anja. Jeg er super glad for spray tan behandlingen. God farve og det holder meget bedre end det andet.

Ikke helt overbevist endnu? - Se mine Google anmeldelser nedenfor

"Ultimativt den bedste"

Jeg har indtil videre haft 3 kropsterapi behandlinger hos Anja med en uges mellemrum.
Jeg har prøvet RIGTIG MANGE former for massager mv. og er en person der bruger penge hver måned på massage og velvære for at gøre noget godt for min krop. (...)

Familien Groenvaldt

"Anja er super dygtig og professionel"

Jeg har i mange år døjet med dødsangst og stresset perioder uden at kunne finde et middel for dette. Efter jeg har startet BARS behandlingerne hos Anja, har dette ikke været et problem for mig længere. Anja er super dygtig og professionel. Hun får min varmeste anbefaling. (...)

Yasmin Aller Hannibal

"Tryg og i gode hænder"

Jeg har været hos Anja (Witt-Wellness) flere gange og fået både Access Bars-behandlinger og Totum elevbehandlinger. Jeg har altid følt mig meget tryg og i gode hænder hos Anja. Hun er meget professionel og grundig samt virkelig empatisk. Hun har altid sendt mig afsted med en WOW-oplevelse. (...)

Marianne Wamberg

CVR: 21602094​

Gladsaxe Møllevej 44, 1. tv.

2860 Søborg​

​Telefon: 21 56 48 13

E-mail: anja@witt-wellness.dk